Leuk dat je een kijkje neemt op de site van Pure Passie!
Sinds 2003 ben ik, Mirjam van Wier, werkzaam als zelfstandig schoonheidsspecialiste. Je bent van harte welkom voor zowel korte behandelingen, zoals epileren, waxen, verven etc…als ook voor het verzorgen van je haar en make-up. Voor op resultaat gerichte, ontspannen behandelingen ben je bij mij aan het juiste adres.
In de loop der jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest binnen de schoonheidsbranche. Niet alleen de ontspanning is belangrijk, maar zeker ook de aandacht voor huidverbetering.
Het is mijn doel om samen met jou te werken aan een goed uitziende huid.
Door elke behandeling weer te kijken naar de behoefte voor jou als klant en wat belangrijk is op dat moment voor de huid komen we tot het beste resultaat.
Zelf moet je hier ook voor aan de slag. Ik adviseer je hier graag bij.
Kortom, maak een vrijblijvende afspraak. Of plan online zelf alvast je afspraak in. Je bent van harte welkom in de salon!

Producten

Huidverzorging: Dr Eckstein

Als wetenschappelijk onderzoeker en farmaceut legde Doctor Eckstein de basis voor dit “no-nonsense” kwaliteitsmerk.

In de recepturen van Doctor Eckstein BioKosmetik is de natuur een kostbare bron van hoogwaardige werkstoffen. Diepgaande wetenschappelijke en Bio Kosmetische onderzoeken, farmaceutische kennis en tientallen jaren ervaring in productontwikkeling zorgen voor het ontstaan van producten die de huid optimaal kan verdragen. De producten zijn bestemd voor een veelzijdige huidverzorging op het hoogste niveau.

Bij de ontwikkeling van de producten maakt Doctor Eckstein Biokosmetik geen gebruik van dierproeven, minerale oliën en kleurstoffen.

Voor een behandeling op afspraak, bel +31(6) 28 418 794 of  Maak online een afspraak